Wilmas rum!

Ja, det har ju inte blivit så mycket av dom där house tour inläggen jag skulle få upp. Och anledningen är ju främst att vi inte är klara på övervåningen än ocg att det blir stökigt så snabbt hahah.
Köket blir ju kaos varje dag, det är nog det rummet som är så gott som klart. Sakas bara dörrkarm och list. Vardagsrummet och matsalen samlar på sig högar av kläder då en viss gubbe inte kan lägga kläder i tvätten eller hänga upp saker ;) sen byter vi ju blöja i vardagsrummet så stundvis samlas det blöjor och leksaker överallt.
Badrummet är egentligen klart bortsätt från att jag hade velat bytta drapperi, fått upp krokar och lite annat rent dekorativt. Sedan har vi vårt sovrum och ser hyffsat ut bortsett från att vi nu klämt in spjälsängen där höhö och ännu saknas litster...
Hallen/entrén börjar arta sig. Vi har tapetserat och målat samt fått upp hälften av listerna och fått in en ny möbel. Nu ska bara resten av listerna upp och en spegel :)
I wilmas rum saknas bara lister så jag tänkte uppdatera lite hur det ser ut nu, trots att det kommer bli en hel del förändingar där inne möbelmässigt till hennes födelsedag och julen.

Såhär ser det ut nu;

Vi har plockat fram alla mina gamla böcker och hela samlingen från både Disneys bokklubben och Barbie bokklubbel ;) Wilma älskat böcker!


Prydnadssaker och saker som inte får plats någon annanstans.


Lekhörnan :)


Favorit hästen :) ♡


Magen ♡


Bokstäver från jabadabado
Mätsticka från Kids consept
En pool med leksaker som Wilma älskar att klättra i och ur ;)


(Blir inget bra ljus när man tar kort mot ljuset)